Aardbei smoothie bowl met banaan

aardbei smoothiebowl met banaan

Aardbei smoothie bowl, een van de betere ontbijtjes! Dit recept lijkt heel erg op het allereerste recept wat ik op mijn blog zette, namelijk fruitijs. Het is een zelfde soort combinatie, maar dan niet bevroren. De foto’s van dat recept konden wel een update gebruiken, dus stiekem is dit gewoon een update! Je kan hier nog het oude recept bekijken voor fruitijs, als je nieuwsgierig bent. Beide recepten zijn hartstikke lekker en het proberen waard.

Als je de smoothie bowl als ontbijt eet, kan je er ook nog wat andere lekkere toppings op doen dan ik in dit recept doe. Wat dacht je bijvoorbeeld van wat muesli? Of een stukje pure chocolade. Aardbei met chocolade is natuurlijk altijd een goed idee. Verder zie je vooral heel veel bowls met verschillende soorten fruit als toppings. Op Instagram en Pinterest kom ik vaak hele mooie creaties tegen van mensen. Ik heb zelfs een heel inspiratie bord met mooi opgemaakte smoothie bowls op Pinterest. Die kan je hier bekijken als je dat leuk vind. Allemaal leuke ideeën voor als je een mooie bowl wil maken. Is jouw bowl nou super duper mooi geworden, stuur me dan een foto! Ik vind het altijd heel erg leuk om te zien wat mensen maken met mijn recepten.

Aardbei smoothie bowl met banaan - SUUS KOOKT

Aardbei smoothie bowl met banaan

Porties: 1
Bereidingstijd: 10 min

Wat heb je nodig?

  • 1 banaan + een halve banaan voor garneren
  • 300 gram aardbei

Bereiding

  1. Neem 1 banaan en de aardbeien. Leg 1 aardbei apart. Doe de rest samen met de banaan in een blender. Mix het fruit, totdat het een mooie zachte textuur heeft.
  2. Giet de smoothie in een bakje.
  3. Neem de halve banaan en snij deze in plakjes. Snij de aardbei ook in plakjes. Versier dan je smoothie met de stukjes fruit.

Enjoy!

 

P.s. liever een gewone smoothie in een glas? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Voeg een beetje water toe, zodat de smoothie makkelijker te drinken is of volg dit recept voor een lekkere groene smoothie.

You Might Also Like

21 Comments

Leave a Reply

Mis geen recepten!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.