Banaanpannenkoekjes met chocoladesmaak

Banaanpannenkoekjes met chocoladesmaak, ben je al overgehaald? Alle foodies maken tegenwoordig pannenkoekjes met andere ingrediënten dan de standaard eieren, bloem en melk. Dus ik kan natuurlijk niet achter blijven! Ik moet zeggen dat ze ook wel heel lekker zijn. Ze zijn heel zoet (zonder dat er echt suiker in zit) en hebben een zachte textuur. Daarbij zijn ze ook nog eens super makkelijk om te maken en zijn ze ook nog gezonder. Vrijwel alleen maar voordelen dus! Je kan deze pannenkoekjes lekker eten als ontbijt of als toetje.

Even een andere korte mededeling. Binnenkort komen er ook andere artikelen aan, die geen recepten bevatten. Het lijkt me leuk om ook over hotspots te gaan schrijven en af en toe een update te schrijven met wat ik in een aantal maanden bereikt heb. Ik kom namelijk toch vaak genoeg in leuke restaurantjes en cafeetjes. Kan ik net zo goed dat lekkere eten delen, toch? Laat me weten wat je er van vind! Ook als je het niks vind of een leuke tip hebt.

banaanpannenkoekjes met chocoladesmaak - SUUS KOOKT

Banaanpannenkoekjes met chocoladesmaak

Bereidingstijd: 20 min
porties: 1 (duh, deze wil je niet delen hoor)

Wat heb je nodig?

  • 1 banaan
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel cacao poeder
  • een paar aardbeien

Bereiding

  1. Prak de banaan fijn en mix de eieren en cacao poeder er doorheen. Als je liever makkelijk wil doen, kan je ook alles even in de blender gooien. Zorg ervoor dat het een mooi papje is.
  2. Verhit wat olie in een pan en giet er een beetje beslag in. Ik gebruikte ongeveer 2 eetlepels beslag per keer, dan krijg je een mini formaat pannenkoek. Maar je kan ze natuurlijk zo groot maken als je zelf wil.
  3. Bak de banaanpannenkoekjes aan beide kanten bruin. Wees voorzichtig met het omdraaien, het beslag breekt iets sneller.
  4. Leg de pannenkoekjes op een bord en serveer met wat lekker vers fruit. Ik at ze met aardbeien (want chocolade en aardbei is zo lekker samen)

 

Zin in een ander ontbijtje? Maak dan een lekkere smoothiebowl

You Might Also Like

11 Comments

Leave a Reply

Mis geen recepten!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.