About me

Mijn naam is Suzanne (28 jaar) en ik ben gek op koken en bakken!
Vanaf jongs af aan ben ik al dol geweest op alles wat met eten te maken heeft. Denk aan verschillende kookshows en uit eten gaan. Thuis werd vaak met pakjes en zakjes gekookt, ik vond dat hier wel wat verandering in kon komen. Ik had veel liever vers en zelfgemaakt eten.

Op mijn 19e ging ik uit huis en was het feest. Ik leerde veel nieuwe gerechten en experimenteerde heel wat in mijn studenten keukentje. Ik lustte ook ineens gerechten waarvan ik dacht dat ik ze niks vond, zoals pasta (sorry mam).

Op mijn 24ste begon ik met werken en woonde ik tijdelijk thuis bij mijn ouders. Ik begon al het kokkerellen te missen en zo is mijn blog Suus Kookt ontstaan. Mijn blog is eigenlijk gewoon mijn digitale versie van een kookboek. Zo kan ik al mijn recepten delen met familie, vrienden en mensen die het leuk vinden om mee te lezen. De gerechten op mijn blog zijn soms gezond en volgens mij altijd lekker! Ik ben van mening dat eten altijd een feestje moet zijn, met het liefst ook nog zo veel mogelijk kleur en verse ingrediënten.

Op mijn blog vind je zowel kook als bakrecepten en soms deel ik leuke dingen om te printen, want naast mijn blog ben ik ook nog digitaal ontwerper.

Contact
Wil je weten hoe je iets maakt of ga je een van mijn recepten uitproberen? Ik vind het altijd leuk om te horen wat mijn lezers vinden. Heb je een recept dat ik echt moet uitproberen? Dat kan natuurlijk ook!
Neem contact met me op via de contactpagina.

Wil je op de hoogte blijven van wat ik doe? Volg mij dan op Instagram!

    Mis geen recepten!
    Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.