DIY valentijn popcorn houders (gratis download)

Yes! Het is Valentijnsdag. Ik heb mijn vriend verrast met een leuk hamburger strandlaken voor valentijn. We gaan namelijk binnenkort de zon opzoeken en op vakantie naar Curaçao! Hij was er gelukkig heel blij mee. Heb jij nou nog niks bedacht? Of wil je stiekem toch nog iets doen, ookal had je dat niet afgesproken. Dan heb ik de ideale tip voor jou! Ik heb namelijk voor alle laste-minute mensen leuke DIY valentijn popcorn houders ontworpen (ja, dat is een hele mond vol). Maak er een leuk film avondje van met je lover (of leuke vriendin) en gebruik deze popcorn houders. Super snel en makkelijk om te doen, want je hoeft ze alleen maar te printen en in een toeter te draaien.

O ja, ik heb hier en hier ook nog een leuk recept voor valentijn. Die zijn het ook zeker waard als je nog snel iets moet maken.

popcorn houders met popcorn en valentijn servetDIY valentijn popcorn houders

Dus, laten we beginnen bij het begin. Ik heb drie verschillende patronen ontworpen voor de popcorn houders, een met hartjes, een met xoxo en een met emojies. Die met emojies staat niet op de foto, sorry! Maar hij steelt een beetje de show, omdat hij zo geel is. Ik vind zelf alle drie erg leuk (duh, ik maakte ze ook zelf natuurlijk), maar omdat het valentijn is zou ik nu voor de hartjes variant gaan. Zit jouw favoriet er niet tussen maar wil je wel graag een popcorn houder? Stuur me dan even een berichtje! Wie weet heb ik wel tijd om een andere voor je te maken.

Dus hoe doe je dit?

 1. Klik op de onderstaande linkjes en kies welke print je wil gebruiken.
  emojie houder
  xoxo houder
  hartjes houder
 2. Klik met de rechter muisknop op het plaatje en sla deze op op je bureaublad.
 3. Print* het plaatje op A4 in kleur.
 4. Rol het papier scheef, waardoor je een toeter krijgt en plak met een plakbandje vast.

* Als je ctrl en P tegelijk indrukt dan ga je meteen naar het print pop-upje

En de popcorn dan?

Zelf kocht ik gewoon maïskorrels, zonder zout of suiker en maakte hier een chocoladesausje bij. Maar je kan natuurlijk ook gewoon kant en klare popcorn kopen. Wel zo makkelijk. Als je nu wel op zoek bent naar een lekkere topping heb ik nog wat tips voor je om uit te proberen.

 • gesmolten witte chocolade (dit deed ik)
 • cacaopoeder
 • kaneel met suiker
 • paprikapoeder
 • chilipoeder (let op, spicy)
 • maple syrup met zeezout

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Femke
  14 februari 2018 at 21:00

  Wat een leuk idee! Ga ik zeker een keer maken! ??

 • Reply
  dresses and daisies
  17 februari 2018 at 19:21

  Super leuk idee!

 • Reply
  Paashapje: Makreel mousse met appel en lente ui - SUUS KOOKT
  26 maart 2018 at 15:27

  […] andere aardbei! Een lekker zoet hapje. Daarnaast komt er binnenkort weer een nieuwe gratis print (dit is de vorige voor als je hem gemist heb). Als je hier ideeén voor hebt, laat het me dan weten! […]

 • Reply
  Liebster award - SUUS KOOKT
  2 mei 2018 at 20:27

  […] drukwerk. Je zult op mijn blog binnenkort ook meer tegen komen wat je gratis kan printen, zoals de popcorn houders die ik maakte voor […]

Leave a Reply

Mis geen recepten!
Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.