Valentijnskaart: you are my cup of tea (gratis download)

gratis valentijnskaarten

Valentijnsdag is een mooie dag om iets kleins te doen voor de mensen die dichtbij je staan. Je grote liefde, vriend, vriendinnen of misschien wel familie. Ik vind zelf dat je daar niet persé heel groot voor hoeft uit te pakken. Het gaat om het gebaar. Om jullie een klein beetje te helpen heb ik een leuke gratis valentijnskaart gemaakt die je kunt downloaden!

De kaarten zijn helemaal in suus-stijl, met als hoofd onderwerp thee. Eigenlijk heb ik er dus een gemaakt die ik zelf graag zou willen. Haha. Er is een roze versie en een witte versie (Zie de afbeeldingen hieronder voor de twee versies). Schrijf er een leuke persoonlijke boodschap op en je hebt een prima valentijnscadeau. Wil je iets meer uitpakken? Koop dan wat losse thee (om maar in het thee thema te blijven) of wat lekkere chocolaatjes om er bij te geven. Wedden dat je valentijn het leuk vind?

Lees hier onder hoe je de kaart maakt.

roze en witte valentijnskaarten

Hoe doe je dit?

  1. Ga naar de download links hier onder een kies een versie die je wilt maken. De roze of witte versie.
  2. Klik op download en open het bestand.
  3. Print het bestand op stevig papier en knip hem uit.
  4. Schrijf een persoonlijk bericht op de achterkant van de kaart

Download links

Heb je mijn kaart geprint en gebruikt? Laat het me dan weten op hieronder in de reacties, op Instagram of Facebook.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Mis geen recepten!
    Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.